Oblikujemo vaš digitalni uspeh

Narediti vtis na uporabnika je naš cilj. Današnja spletna mesta so veliko več kot le preproste informacijske platforme o vašem podjetju ali vašem izdelku. Za uporabnika je vaše spletno mesto lahko doživetje in se zato z zanimanjem kmalu vrne nanj. Naše znanje nam omogoča, da uporabnikom omogočimo nkvalitetno izkušnjo, ki si jo bodo zapomnili.

Marketing
as a style

Za uspešno uporabniško izkušnjo izvedemo unikatno in kreativno zasnovo spletnega mesta, prilagojeno vam in usmerjeno na vaše stranke s komunikacijo, ki omogoča hitro brskanje. Na vsakem koraku vam nudimo tudi strokovno pomoč z namenom doseči največjo kakovost spletne predstavitve.

Just the right UX / UI
design formula 

Pri oblikovanju postavitve vaše spletne strani upoštevamo poslovno aktivnost in vaše želje, trende in trženjske pristope ter vse to povežemo v verodostojno zgodbo. Tako na predstavitvenih kot prodajnih spletnih mestih. Za sodoben vizualni videz spletnega mesta oblikujemo grafične elemente in vam zagotavljamo slikovno gradivo in naše knjižnice.

High quality
content

When designing your website layout, we take into account the business activity and your preferences, trends and marketing approaches, and we connect it all into an authentic story. Both on presentation and sales websites. For the modern visual appearance of the website, we design graphic elements and provide you with pictorial material and our libraries.

CSS animacije

Vaše spletno mesto naj bo vaš oglasni prostor. S pravilnimi oblikami in odnosi med njimi izpostavljamo vse pomembne informacije in omogočamo nadaljnje brskanje. Dinamični spletni oglasi, ki simulirajo video in z enim klikom vodijo do najnovejše vsebine, prinesejo boljše rezultate.

Spletni
video

Velika prednost spletnega komuniciranja je spletni video, ki ga uporabljamo za povečanje prodaje, izobraževanja ali oglaševanja. Za vas pripravimo privlačen spletni video, ki ga želite integrirati s svojim spletnim mestom. Lahko posnamemo vašo izjavo, pričevanja vaših zadovoljnih uporabnikov ali predstavimo vaš izdelek ali vaše podjetje na najbolj privlačen način.

Fotografiranje

Nudimo profesionalno fotografiranje izdelkov, delovnega okolja in proizvodnih procesov. Naši fotografi pripravijo vaše osebje za snemanje in ustvarijo prijetno vzdušje za najboljše rezultate. Fotografije so tudi po obdelavi naravnega videza in najvišje kakovosti s primerno ločljivostjo za vse formate – digitalne in tiskane.

Motion advertiseing

Izdelamo stabilno in tehnično dovršeno spletno stran ali spletno trgovino z možnostjo nadgradnje z jezikovnimi različicami in drugimi moduli. Kot profesionalci poskrbimo, da vaša spletna komunikacija deluje brezhibno.

tehnična postavitev / izdelava modulov / vnos besedil in slikovne  / povezava z družabnimi omrežji / samostojno urejanje / testiranje in popravki / mobilna različica / jezikovne različice /objava / analitika

Maintenance

Z vzdrževanjem zagotavljamo, da vaše spletno mesto deluje hitro in nemoteno že vrsto let po objavi.

(SEO) Perfect for every Browser

Good website optimization is ensured at all stages of website production; from the structure and navigation of online communication to texts and visuals. We also take into account the technical parameters to ensure that the page loads quickly and is provided with relevant information that allows browsers to find it faster.

Zagotavljamo kvalitetno optimizacijo spletne strani v vseh fazah izdelave; od zasnove spletne komunikacije do besedil in vizualnih vsebin. Upoštevamo tudi tehnične parametre, da zagotovimo hitro nalaganje strani in podatke brskalnikom, ki omogočajo, da spletno stran hitreje najdejo.

Nazaj na spletno produkcijo

Spletne trgovine

E-katalogi