Creativity +
Innovation

Smo mlado inovativno podjetje, ki ga vodi ekipa izkušenih strokovnjakov za vizualne komunikacije in digitalni marketing, ki s svojimi 15 in več letnimi izkušnjami na področju dela na zahtevnih kreativnih projektih, designa, inovativnih design rešitev in novih medijev bogatijo številne rešitve za zahtevne poslovne partnerje. S svojim know how-om pomagamo podjetjem in posameznikom pri razvoju prodorne in kakovostne komunikacije, s katero dosežejo točno želeno skupino in v jeziku, ki je njim soroden. Specializirani smo za ustvarjanje novih zgodb ter preoblikovanje obstoječih, ki še niso dosegle svojega potenciala. Pri delu nas vodijo drznost, preciznost ter nepopustljiv občutek za estetiko in detajle, ki jih mnogi ne opazijo, vendar nanje reagirajo. Kakovost in izvirnost naših rešitev postavljamo kot najvišjo prioriteto v našem poslovnem in osebnem delovanju.

Predanost

INDIVIDUALNI PRISTOP

Svojim strankam smo 100% predani, zato ponujamo celovite rešitve od idej in konceptov do končnih izdelkov in rešitev. Samo tako lahko naši poslovni partnerji na enem mestu dobijo vse, kar potrebujejo za svoje poslovanje. Naši poslovni partnerji so velika in mala podjetja, domača in tuja podjetja s področja industrije, storitev, turizma, javnega sektorja itd. Sodelujemo tudi s priznanimi ustvarjalci ter drugimi strokovnjaki s področja novih tehnologij in vizualnih komunikacij.

Strast +
tehnologija

Izkušnje + Know-how

Našim strankam in partnerjem ponujamo široko paleto storitev digitalne produkcije; od VIZUALNIH KOMUNIKACIJ IN CORPORATE DESIGNA, do SPLETNE PRODUKCIJE in  3D ANIMACIJ, ter našega najpomembnejšega jezika VIRTUALNE IN ARGUMENTIRANE RESNIČNOSTI.

Art +
znanost

USMERJENI V PRIHODNSOT

Poganjata naš naša strast do umetnosti in tehnologije zato smo neutrudni sledljivci najnovejših tehnologij in dosežkov na področju znanosti oko pa si dnevno pilimo ob spremljanju najnovejših trendov na področju designa in vizualnih komunikacij.

Inovativnost

KVALITETA + ZNANJE

V 15 letih delovanja na številnih področjih si ej naša ekipa nabrala bogate izkušnje in znanja s katerimi danes strankam pomagamo pri akkovostni realizaciji digtalne transformacije. Kot strokovnjaki za digitalni marketing smo prisotni na številnih mednarodnih konferencah ter izobraževanjeh kjer nastamo v vlogi tako predavateljev in mentorjev kot poslušalcev in udeleženih. Smo v konstatnem pogonu in razvoju novih idej in znanj.