Web Design thinking

Izdelujemo unikatne spletne rešitve s kakovostnimi uporabniškimi izkušnjami in kreativnim pristopom

With coustom & creative design web solutions we offer our clients that much needed advantage when they want to increase their sales on ever growing and demanding markets, or when they want to be seen as a progressive international company that always goes a step further, or when they just want to show how much they have grown or what new product they can proudly present. With our tecnical knowledge and our creative skills we make sure that our clients always get more than just the average user experience. Because we know and appreciate that the stories behind the comapanies, their solutions or their products are the thing that get our true attention, so we try to remeber that every time we start a new project.

Spletne strani

Spletne trgovine

Vsebina za spletno stran

Spletna predstavitev Orodjarne Imenšek

Za podjetje Orodjarna Imenšek d.o.o. smo v okviru javnega razpisa SPIRIT Slovenija vzpostavili sodobno spletno komunikacijo, s katero se podjetje ponosno predstavlja na tujih trgih. Želja naročnika je bila, da se na podjetju prilagojen način prikaže proces dela ter kvaliteto in strokovnost podjetja. S tem ciljem smo  zasnovali, oblikovali ter tehnično vzpostavili smo spletno stran in predstavitveni e-katalog ter za namen spletnega oglaševanja oblikovali atraktivne oglase.

Digitalni marketing Aja Lina

Za podjetje Aja Lina d.o.o. smo za namen digitalnega marketinga zasnovali in oblikovali unikatno blagovno znamko z bogato likovno vsebino ter celotno spletno predstavitev. Za spletno stran in spletno trgovino smo oblikovali tudi unikatne ikone tingrafike za njihove produkte ter pomagali vzpostaviti nove linije produktov. Podjetje smo opremili s sodobno komunikacijo ter jih izobrazili v marketingu, da so lahko ti verodostojno nastopili na tujem trgu s svojimi izjemno kakovostnimi produkti za najmlajše.

Spletna predstavitev Mega-Metal

Podjetje Mega-Metal d.o.o. je bilo v letu 2017 izbrano za najuspešnejše srednje veliko podjetje v Podravski regiji. Da bi spodbudili prodajo na tujih trgih, smo za podjetje zasnovali in izdelali unikatno in kompleksno celostno spletno komunikacijo z novo spletno stranjo z visokoresolucijskimi fotografijami za predstavitev na tujih trgih. Zanje smo izdelali še številne druge komunikacijske materiale - digitalne in tiskane.

Produktna spletna stran Sicheldorfer

Z našo pomočjo je priznana znamka Sicheldorfer zaživela na nov način. Ustvarili smo sodobno spletno stran za tuje trge, ki kreativno predstavlja prednosti mineralne vode Sicheldorfer.

Spletna komunikacija T. C. Jakl

Tehnološki center JAKL je eno najuspešnejših podjetij v Podravski regiji na področju fine obdelave kovin in razvoja izdelkov. Za potrebe podjetja smo ustvarili celostno podobo podjetja in unikatno spletno stran.

Spletna trgovina Colagen gel

Za pospeševanje prodaje blagovne znamke Collagen gel smo zasnovali, oblikovali ter tehnično vzpostavili spletno trgovino, ki združuje atraktivno predstavitev izdelka in hkrati pospešuje prodajo le-tega. Za namen spodbujanje prodaje smo oblikovali in vzpostavili dinamične oglase.

Investicijski portal Invest Podravje

Za spodbujanje naložb smo zasnovali, oblikovali in tehnično vzpostavili spletni  investicijski portal, ki predstavlja Podravje kot pomembno naložbeno točko in se promovira na svetovnem trgu. Zasnovali smo ga tako, da ima potencialni investitor enostaven in hiter pregled nad ponudbo v Podravju, obenem pa je seznanjem z poslovnim dogajanjem, ki ga lahko spremlja preko novic in dogodkov. Napravili smo tudi dinamični zemljevid, ki se ga lahko približa. Internetna stran deluje hitro, saj je foto gradivo vstavljeno kot SVG, grafika pa je vektorska.

Art spletna stran Dambija

Spletna predstavitev umetniških izdelkov umetnice Dambije smo zasnovali tako, da uporabnika vodijo dinamični oglasi do izdelkov, ki so atraktivno predstavljeni. S klikom na ceno izdelka se lahko odda povpraševanje za nakup.

Digitalni marketing Ekosen

Za podjetje Ekosen d.o.o. smo zasnovali, oblikovali in izdelali kompleksni spletni portal s spletno trgovino, ki predstavlja osnovni komunikacijski in prodajni kanal podjetja, ki ga s ponosom oglašuje v vseh naših in tujih medijih. Uporabnika nagovovarjajo atraktivni dinamični spletni oglasi, ki so marketinško zasnovani in služijo kot oglasni prostor, ki poskrbi, da takoj dobite vse informacije, ki jih podjetje želi skomunicirati. Za podjetje smo razvili celostno podobo z rezdelano marketinško strategijo, ki jo podjetje uporablja že več let sodelovanja.

Spletna stran odvetniške pisarne Žinkovič

Za spletno predstavitev odvetniške pisarne Žinkovič smo izvedli celostno podobo podjetja, spletno stran, fotografiranje in retušo fotografij ter oblikovanje tiskovin.

Spletni portal Nigrad

Izbrani smo bili za prenovo spletnega komunikacijskega portala komunalnega podjetja Nigrad d.d., ki temelji na uporabniški izkušnji in je popolnoma prilagojen potreban naročnika.

Spletna stran SAWE

Na povabilo Univerze v Mariboru smo bili izbrani za izvedbo projekta Evropske komisije z naslovom SAWE – Evropska noč raziskovalcev. Za razpis smo izdelali spletno stran, vizualno identiteto in tiskovine za promocijo in oglaševanje projektov.

Spletna stran Festivala znanosti Maribor

Za prvi Festival znanosti Maribor smo izvedli celostno komunikacijo in spletno predstavitev. Festival je potekal v Koloseju, obiskalo pa ga je več pomembnih gostov s področja znanosti in raziskav.