SPLETNA PRODUKCIJA

Izdelava spletnih strani

Naš cilj je narediti vtis na uporabnika s kvalitetno produkcijo vsebin in kreativnim designom ter mu omogočiti intuitivno brskanje. Spletno mesta tako postanejo veliko več kot le preproste informacijske platforme o vašem podjetju ali vašem izdelku.

Analiza in nacrtovanje
digitalne komunikacije

Imamo dobro poznavanje različnih panog. Za vsako stranko posebej opravimo analizo panoge in konkurence ter na podlagi ciljev in želenih funkcij postavimo koncept digitalne komunikacije podjetja oz. zgodbo, s katero bo podjetje doseglo večjo prepoznavnost svoje spletne strani.

Vsebina
spletne strani

Zagotavljamo kvalitetno produkcijo vsebin, ki spodbujajo pozitivne odzive uporabnikov spletne strani. Izvajamo video produkcijo, fotografiranje in grafično oblikovanje, 3D modeliranje in animacijo ter pripravo spletnih besedil.

Dizajn
spletne strani

S svojimi kreativnimi veščinami izdelamo unikaten dizajn in poskrbimo za vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Postavitev
CMS sistema

Po potrditvi designa izvedemo tehnično postavitev spletne strani s sistemom za urejanje in nalaganje vsebin in naložimo celotno vsebino. Pri testiranju spletne strani izvedemo potrebno oblikovno dodelavo, animacije in prilagoditve reprezentativnim brskalnikom.

SEO
za večjo obiskanost

Na sami spletni strani izvedemo tehnični in vsebinski SEO. Naredimo raziskavo ključnih besed in jih vključimo v besedila in opise slik. Poskrbimo, da je spletna stran tudi tehnično optimizirana. Za pregled vašega obiska pa vam vzpostavimo Google analitiko.

Prilagoditev
za vse naprave

Vsebine na spletni strani se prilagodijo referenčnim brskalnikom, tablicam in mobilnim napravam.

Podpora
in vzdrževanje

Izdelujemo stabilne spletne starni in vam zagovaljamo podporo tudi po zaključku projekta. Z vzdrževanjem spletnega mesta pa vam nudimo hitro in nemoteno več let po objavi.

Nazaj na spletno produkcijo

Spletne trgovine

Vsebina za spletno stran