Spletni marketing

Ob postavitvi vaše nove spletne strani vam izdelamo spletni video ter celostno grafiko, s katero poskrbimo, da čim hitreje in čimbolj atraktivno vašemu občinstvu in širši javnosti sporočimo o vaši novi pridobitvi. Za slednje vam pripravimo celotno marketinško kampanijo, ki bo pritegnila pozornost najširše publike.

Vaše oglaševalsko orodje št. 1

Kjerkoli oglašujete – na Googlu ali Facebooku – je končna točka vedno vaša spletna stran, zato jo maksimalno izkoristimo in jo predelamo v vaše oglaševalsko orodje, ki vsem uporabnikom ob prihodu nanjo ponudi tisto informacijo, ki jo vi želite skomunicirati, in poskrbi, da ti ostanejo na vaši spletni strani dlje časa.
Ljudje kupujemo z očmi, zato pri kreiranju spletnih izkušenj uporabljamo kreativne metode vizualne komunikacije, ki vsebujejo izvirnost, domišljijo in humor, saj te vodijo k zanesljivejšim rezultatom.

Postanite e-zvezda

Usmerjena komunikacija v pravem trenutku na pravem mestu je ključnega pomena za uspeh vašega produkta, zato vam s pomočjo obsežne celostne komunikacije o vašem izdelku pomagamo, da vaša aplikacija ali produkt dobita potrebno pozornost za podporo in zagon.
Z zgodbo, ki jo razvijemo za vaš produkt, poskrbimo, da ta komunicira in prodaja še preden sta vaša aplikacija ali produkt “on line” in tako zagotovimo, da ni prevelikih presenečenj. Z vami smo na vsakem koraku, od začetka do razvoja do končnega uspeha.

3 faze do uspeha vaše spletne akcije

1. Zasnova komunikacije na podlagi vaše ciljne skupine.

2. Priprava zgodbe, s katero se bodo uporabniki poistovetili in postali sledilci vašega uspeha.

3. Povečevanje prodaje skozi spletne komunikacijske kanale s spletnim remarketingom in video marketingom.