AI
VR
AR

Čas je za
RE>digital+
izacijo

(VR) Virtualna resničnost in (AR) Argumentirana resničnost predstavljata esencialen korak v naši digitalni evoluciji. Zato smo to tehnologijo posvojili in jo prikrojili našim kreativnim potrebam za razvoj neskončnih potencialov in čudovitih novih svetov. V prihodnosti bo vaše podjetje predstavljalo svet zase znotraj Večjega sveta, vaš logotip pa se bo spremenil  v komunikatorja z unikatno podobo. Pripravite se na METAverse.

Virtualni prostor nam omogoča da izživimo neskončne potenciale in zmožnosti, ki v resičnem svetu še niso možne. Zato je to glavni jezik, ki smo ga izbrali za komuniciranje naših idej združenih z domišlijo + AV know-how-ov.

Možnosti so neskončne.

Domišlija
+ orodje

VR
digitalna
resničnost

Yes, we did it / Yes, it is possible

CORP_VR

POSLOVNE VR/AR REŠITVE

Predstavljajte si, da vaši poslovni partnerji vidijo vašo poslovno rešitev ali vaš izdelek, ki je še vedno v vaši glavi, preden ta postane resničnost. Z VR-om lahko vašo rešitev predstavimo na najbolj privlačen način in tako očivimo vaše nove koncepte najbolj zahtevnemu in izbranemu občinstvu. Naj bodo vaši partnerji presenečeni nad vašimi idejami, da se jim ti ne bodo mogli upreti. Pripovedujemo in prikazujemo privlačne virtualne zgodbe o vaših rešitvah in izdelkih, tako da jih lahko ponosno predstavite svojim najpomembnejšim partnerjem doma in po svetu.

EDU_VR

IZOBRAŽEVALNE VR/AR REŠITVE

Čas je za učenje, ki je hkrati zanimivo, atraktivno in najbolj učinkovito. Virtualni prostor nam daje edinstveno priložnost, da vsako vašo temo, gradivo ali dejstvo prikažemo na atraktiven in zanimiv način da jo opazovalec lahko doživi z vsemi svojimi čuti in jo ponotrani. Zgodovina, znanost, šport, umetnost, medicina in mnoge druge panoge so vse že del virtualnega seveta in naš cilj je, da bi bil tega predstavili na najbolj atraktiven in kreativen način, da bi ljudje ne samo videli in razumeli ampak doživeli svet znanja na  najbolj bogat in razumljiv način.

PRODUCT_VR

VIRTUALNI PRODUKTI

Vsak izdelek potrebuje dobro zgodbo in mi smo tu, da jo povemo na način, ki si ga bodo ljudje nedvomno zapomnili in si ga želeli ponovno>izkusiti. Če ste že uspešno produktno podjetje ali startup, lahko uporabimo virtualni prostor za testiranje ali za predstavitev vašega izdelka javnosti, še preden postane resničnost – za edini namen, da ta postane resničnost. Naj se ljudje dotaknejo vaših produktov in naj se vaši izdelki dotaknejo vaših potencialnih partnerjev ali  kupcev.

AR

Argumentirana
resničnost – Perfektni mix

Obogatena resničnost je orodje, ki naredi našo resničnost videti preprosto in preveč dolgočasno. Omogoča nam, da navdihnemo, izobražujemo, izboljšamo in vidimo popolno mešanico digitalnega z vašim okoljem. AR je za nas popolno orodje za izboljšanje in doseganje uporabniške izkušnje, hkrati pa ostajamo prisotni v tem trenutku z resničnostjo, ki ga vizualno obogatimo z kreativnimi rešitvami, ki oživijo v vašem prostoru . Naj bodo vaše predstavitve nepozabne, pokažite sebe in svoj izdelek v najboljši možni luči in pustite, da vaša zgodba oživi v katerem koli prostoru.

Zaupajte nam, da izboljšamo vašo resničnost.

Svet obogaten z domišlijo

S prilagojenim 3D dizajnom in neverjetnimi 3D animacijami lahko dosežemo vizualni apektakel, ki se zgodi v središču vaše pisarne, dnevne sobe ali nakupovalnega centra. Domišljija je le en korak stran od boljšega in izboljšanega sveta.